Photobooth met Green Screen: maak foto’s met hilarische achtergronden

Photobooth met Green Screen

Hilarische foto’s met alle mogelijke achtergronden, dat is waar je voor kiest als je kiest voor de Photobooth met Green Screen optie. Door gebruik te maken van een Green Screen (een groene achtergrond waartegen de foto wordt gemaakt), kunnen je gasten door jou uitgekozen achtergronden achter de foto plaatsen.

De photobooth met Green Screen optie is geschikt voor bruiloften, jubileumfeesten, personeelsfeesten en open dagen, maar zeker ook voor beurzen en merkactivatie.

Kies zelf je achtergrondfoto’s

Wil jij dat het lijkt alsof je gasten in de ruimte zijn? Wil je dat je gasten op de foto kunnen met jouw idool? Of wil je jouw trouwkaart als achtergrond gebruiken? Het is aan jou! Stuur ons vier foto’s van minimaal 1200 x 1800 pixels (hoogte x breedte) en wij stellen deze foto’s in als digitale achtergrondfoto’s. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de foto’s? Wij denken graag met je mee.

Onbeperkt printen

Wist je dat je met onze photobooths onbeperkt foto’s kunt printen?

Extra opties voor de Photobooth met Green Screen

De Photobooth met Green Screen wordt geleverd met standaardattributen en -props. Je kunt de Photobooth met Green Screen uitbreiden met allerlei extra opties, zoals attributen en props in een bepaald thema. Heb je specifieke wensen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Photobooth huren met Greenscreen