Photobooth huren met enthousiaste host | photoboothpoint.nl

Photobooth host

Als je een photobooth huurt van photoboothpoint.nl, brengen en installeren we de photobooth op locatie. Wil je graag dat er de hele dag iemand bij is om je gasten te begeleiden bij het gebruik van de photobooth? Kies dan voor de extra optie van een photobooth host! Een professionele en enthousiaste medewerker helpt je gasten dan de hele dag bij het gebruik van de photobooth. Hij of zij weet precies welke opties er allemaal zijn en hoe je de leukste foto’s krijgt!

Professionele en enthousiaste photobooth host

Al onze medewerkers zijn professioneel: ze weten precies hoe de photobooth werkt, hoe je de verschillende opties gebruikt (foto’s printen, foto’s digitaal versturen, gifjes maken etc.) en lossen eventuele problemen direct op. Daarnaast zijn al onze photobooth hosts vrolijke en enthousiaste mensen die jouw publiek graag met de photobooth vermaken. Onze hosts krijgen zelfs de mensen die niet op de foto willen zover het tóch een keertje te proberen.

Onze photobooth host vermaakt jouw kinderen

Komen er veel kinderen op jouw feest of evenement? Dan is het inhuren van een photobooth host zeker een goed idee! Kinderen vinden het maken van gekke foto’s erg leuk en onze hosts kunnen de kinderen hier goed bij begeleiden.

Zakelijke opties

Koos je voor de enquête-optie en wil je de photobooth gebruiken om data te verzamelen over jouw bezoekers? Ook dan is het inhuren van een photobooth host een goed idee. Hij of zij weet precies hoe de enquête-optie werkt én stimuleert jouw bezoekers om deze in te vullen na het maken van de foto’s.

Meer informatie over onze photobooth hosts

Meer weten over onze photobooth hosts, of wil je zelf solliciteren voor deze gave baan? Neem dan contact met ons op.

Photobooth huren met hosts