Photobooth Gif: print foto’s én maak leuke gifjes voor op social media

Photobooth GIF

Met de Photobooth GIF kies je voor een photobooth met nét een beetje extra. Naast het maken en live printen van foto’s, kun je met deze photobooth ook interactieve GIFjes maken. GIFjes zijn grappige korte filmpjes die je gemakkelijk online kunt delen. Met deze photobooth hebben je gasten een fysieke herinnering om mee naar huis te nemen én een leuk filmpje om te delen op social media.

Deze photobooth is geschikt voor bruiloften, jubileumfeesten, personeelsfeesten en open dagen, maar zeker ook voor beurzen en merkactivatie.

Social media iPad

Bezoekers maken een aantal foto’s van zichzelf, die vervolgens worden omgezet in een GIF. Door gebruik te maken van de social media iPad, kunnen ze de GIFjes direct op social media plaatsen, zoals Facebook, Twitter en Pinterest!

Goede én hilarische foto’s en GIFjes

Door de ingebouwde flitser zijn de foto’s en GIFjes altijd goed belicht, of de photobooth nu op een donkere of een lichte plaats staat. En dankzij de ludieke props en digitale kaders en stickers worden de foto’s en filmpjes zeker weten hilarisch!

Onbeperkt printen

Wist je dat je met onze photobooths onbeperkt foto’s kunt printen?

Extra opties voor de Photobooth GIF

De Photobooth GIF wordt geleverd met standaardattributen en -props. Je kunt de Photobooth GIF uitbreiden met allerlei extra opties, zoals props en achtergronden in een bepaald thema. Heb je specifieke wensen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Photobooth huren GIF