Photobooth huren Rotterdam?

Maak jouw evenement onvergetelijk met een photobooth van PhotoboothPoint.nl

Heb jij gezocht op ‘photobooth huren Rotterdam‘? Dan zit je bij PhotoBoothPoint.nl helemaal goed! Wij bieden jou een unieke photobooth die perfect geschikt is voor bruiloften, bedrijfsfeesten, festivals of een andere gezellige avond.

Rotterdam is een havenstad in het westen van Nederland, in de provincie Zuid-Holland. Met 588.490 inwoners is het de op een na grootste stad van Nederland qua inwoneraantal, na Amsterdam. Rotterdam wordt ook wel Maasstad, Poort van Europa, Rotjeknar, Steenbergen aan de Maas, Koningin van de Maas, De Werkstad, Rotown of Roffa (straattaal) genoemd. PhotoboothPoint komt veel in Rotterdam en omstreken bij bruiloften, beurzen, feesten en andere events.

Ben je op zoek naar een leuke toevoeging voor jouw feest, bruiloft of ander evenement in de regio Rotterdam? Zoek niet verder! Bij PhotoboothPoint bieden we de perfecte oplossing met onze uitgebreide selectie van photobooths. Met onze unieke photobooths creëer je niet alleen de leukste foto’s, maar zorg je ook voor een onvergetelijke ervaring voor jouw gasten.

Het huren van een photobooth bij PhotoBoothPoint.nl is de ideale manier om een extra dimensie van plezier en interactie aan jouw evenement toe te voegen. Of je nu een intieme bruiloft, een grootschalig bedrijfsfeest, een verjaardagsfeest, een beurs of een ander evenement organiseert, onze photobooths zijn geschikt voor elke gelegenheid.

Waarom een photobooth huren?

Een photobooth of fotozuil zorgt op elk feest of evenement voor een glimlach. Jong en oud is gek op onze fotobooth. Jongeren zijn gek op selfies en oudere mensen denken bij de photobooth aan het ouderwetse fotohokje dat vroeger in winkelcentra te vinden was. Een hotel, winkelopening, gala, verjaardagsfeest, bruiloft, festival, event of andere gelegenheid op een Rotterdamse locatie? De leukste photobooth huren doe je bij PhotoboothPoint!

De leukste foto’s

Een photobooth is een echte fotozuil waarvoor gasten poses aannemen en de leukste foto’s kunnen maken. Onze photobooths zijn voorzien van hoogwaardige camera’s en professionele belichting, zodat jouw gasten verzekerd zijn van prachtige foto’s. Bovendien bieden we een breed scala aan leuke accessoires, zoals hoeden, brillen en bordjes, waarmee jouw gasten hun creativiteit de vrije loop kunnen laten.

Zelfs cameraschuwe mensen houden van onze photobooths! Hoe dat komt? Omdat de nadruk ligt op plezier maken en gek doen, in plaats van op de perfecte foto! Dus, geef je een feestje en wil je met al je vrienden die te gekke foto in grappige poses? Met onze photobooth kan je jouw foto direct printen, e-mailen of delen op instagram.

Organiseer jij binnenkort een feest of evenement in Rotterdam of omgeving en ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jouw gasten? Huur dan een photobooth! Wij komen op feesten en evenementen overal in Nederland, dus ook in regio Rotterdam!

photobooth huren houtlook gradient

Photobooth houtlook

– meest populair –

De Photobooth Houtlook is – de naam zegt het al – geheel in houtlook stijl. Dankzij de tijdloze uitstraling is deze photobooth geschikt voor bijna elk feest of evenement!

Photobooth huren bruiloft

Trouw jij binnenkort in Rotterdam of omgeving? Dan ben je vast al druk bezig met alle voorbereidingen! De fotograaf is misschien al gehuurd. Een fotograaf is natuurlijk onmisbaar op een trouwerij. Maar zelfs de beste fotograaf kan vaak niet al jouw gasten op de foto zetten. Hij of zij wil natuurlijk vooral mooie foto’s schieten van het gelukkige stel. Ook is de fotograaf vaak niet de hele dag aanwezig. Gasten die alleen ‘s avonds komen, vallen daardoor vaak buiten de boot. Het huren van een photobooth kan dan een mooie uitkomst bieden!

Iedereen die op de foto wil, kan dankzij de photobooth op de foto gaan. En omdat foto’s maken met onze fotohokjes zo leuk is, wil iedereen dat wel! Ook leuk: omdat de fotostripjes altijd twee keer worden uitgeprint, kunnen je gasten één fotostripje achterlaten in het gastenboek en één fotostripje mee naar huis nemen. Twijfel niet langer en huur nu een photobooth voor jouw bruiloft in Rotterdam!

Photobooth beurs Rotterdam

Sta jij binnenkort namens jouw bedrijf of organisatie op een beurs in Rotterdam of omgeving? En ben je op zoek naar een manier om bezoekers naar jouw stand te trekken? Huur dan nu een photobooth! Ook voor zakelijke evenementen, congressen en merkactivatie is onze photobooth ideaal!

Wist je dat je onze photobooth ook kunt gebruiken voor marketingdoeleinden? Laat mensen hun e-mailadres invullen, zodat ze de foto’s digitaal toegestuurd krijgen. Dan kunnen zij zich gelijk inschrijven voor de nieuwsbrief! Meer hierover lees je hier.

Photobooth bedrijfsfeest

Ook op bedrijfsfeesten en personeelsfeesten in Rotterdam en omgeving is de photobooth een leuke toevoeging. Lachen samen met je collega’s is super belangrijk en met een photobooth en grappige props van photoboothpoint.nl is hilariteit gegarandeerd! Wij komen overal in Nederland en plaatsen jouw photobooth in Rotterdam. Het maakt dus niet uit of het bedrijfsfeest plaatsvindt op jouw bedrijfslocatie op een industrieterrein, of op een feestlocatie midden in de stad!

photobooth huren rotterdam gold look
photobooth rotterdam bruiloft houtlook
photobooth rotterdam bedrijfsfeest

Wij komen naar jou toe in Rotterdam!

Denk je aan een specifieke locatie in Rotterdam om jouw evenement te organiseren? Onze photobooths passen naadloos bij elke feestlocatie in Rotterdam en voegen een extra vleugje plezier toe aan de festiviteiten. Of je nu kiest voor een iconische locatie zoals Hotel New York of een sfeervolle feestlocatie in het hart van Rotterdam, onze photobooths zijn een geweldige aanvulling op elke setting.

Het huren van een photobooth bij PhotoboothPoint is eenvoudig en stressvrij. Wanneer jij een photobooth bij ons huurt, wil je die natuurlijk niet zelf ophalen en terugbrengen. Wanneer je een photobooth huurt bij photoboothpoint.nl, brengen wij deze naar jouw locatie in regio Rotterdam. We staan veel op beurzen, bruiloften, festivals en andere events, maar komen net zo graag naar jouw verjaardag! Wanneer je een offerte bij ons aanvraagt, is deze ook altijd inclusief transportkosten. Maak dus direct jouw boeking!

Meer informatie

Wij zijn de specialist in het verhuren van fotobooths! Wil jij een echt fotohokje, onbeperkt printen, mogelijkheid tot Gifjes, je eigen lay-out of heb je nog andere wensen? Wil je meer weten over het huren van een photobooth van photoboothpoint.nl in Rotterdam en omgeving? Kijk dan eens op de pagina photobooth huren of neem direct contact met ons op. Contact opnemen is uiteraard vrijblijvend.

Veelgestelde vragen Photobooth huren Rotterdam

Hier zijn de 10 meest gestelde vragen rondom het huren van een photobooth:

K
L
Wat is een photobooth?
Een photobooth is een interactieve fotozuil waar mensen foto's van zichzelf kunnen maken. Het is een populair onderdeel geworden van feesten, bruiloften, bedrijfsevenementen en andere bijeenkomsten. Een typische photobooth bestaat uit een speciaal ontworpen zuil met een camera, een beeldscherm, verlichting en een bedieningspaneel. Voor de photobooth kunnen mensen verschillende poses aannemen, terwijl de camera automatisch foto's maakt.

Na het maken van de foto's kunnen de gasten de resultaten bekijken op het beeldscherm en direct afdrukken. Onze photobooths worden aangeboden met leuke accessoires, zoals hoeden, brillen en props, om de foto's nog levendiger en creatiever te maken. Het doel van een photobooth is om een leuke en interactieve ervaring te bieden, waarbij mensen spontane foto's kunnen maken en mooie herinneringen kunnen vastleggen.

K
L
Wat is inbegrepen bij het huren van een photobooth?
De exacte inbegrepen items variëren per pakket, maar typisch omvat een photobooth-huur onbeperkt printen van foto's, een professionele camera, verlichting, fotoprops, transport en installatie.
K
L
Hoeveel ruimte heb ik nodig voor een photobooth?
Voor een standaard photobooth heb je over het algemeen ongeveer 2,5 meter bij 2,5 meter ruimte nodig. Dit geeft voldoende ruimte voor de photobooth zelf, evenals wat bewegingsruimte voor de gasten. Houd er rekening mee dat dit een ruwe schatting is en dat de exacte ruimtevereisten kunnen variëren, afhankelijk van het specifieke type photobooth dat je huurt en de bijbehorende accessoires.

Het is altijd een goed idee om vooraf contact op te nemen om de exacte ruimtevereisten voor de photobooth te bespreken en ervoor te zorgen dat je voldoende ruimte hebt op jouw evenementenlocatie. Daarnaast kunnen onze open-air photobooths vaak met minder ruimte werken en meer flexibiliteit bieden bij het opstellen.

K
L
Kan ik de photobooth aanpassen aan mijn evenementthema?
Ja, vaak is het mogelijk om de photobooth aan te passen aan een specifiek thema. Wij bieden de optie om aangepaste achtergronden, fotokaders en props te leveren die passen bij het gewenste thema van jouw evenement. Ook is het mogelijk de ombouw van de photobooth aan te passen naar een thema/ontwerp.

Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardagsfeest, bedrijfsevenement of een ander speciaal thema, je kunt de photobooth personaliseren om perfect aan te sluiten bij de sfeer en stijl van jouw evenement. Neem contact met ons op om te bespreken welke mogelijkheden er zijn om de photobooth aan te passen aan jouw specifieke thema en om ervoor te zorgen dat je de gewenste aanpassingen kunt doen.

K
L
Is er een medewerker aanwezig om te helpen tijdens het evenement?
Dit varieert per evenement. Sommige opdrachtgevers hebben behoeften aan extra ondersteuning en vragen om een medewerker om de photobooth op te zetten, te bedienen en ter assistentie. Bij festivals en bedrijfsfeesten is meestal een host van ons aanwezig om alles in goede banen te leiden.

Maar dit is niet noodzakelijk, want de werking van onze photobooths is zo gebruiksvriendelijk dat het niet nodig is om een medewerker in te zetten ter assistentie. Self-service is ook een prima optie waarbij de gasten zelf de photobooth bedienen.

K
L
Kan ik de foto's delen op social media?
Ja, onze photobooths bieden de mogelijkheid om foto's direct te delen op social media. Dit stelt jou en jouw gasten in staat om de gemaakte foto's snel en gemakkelijk te delen met vrienden en familie. Na het maken van de foto's kun je vaak kiezen om ze te delen via platforms zoals Instagram, Facebook, Twitter, enzovoort. Dit kan worden gedaan via een geïntegreerd deelmenu in de e-mail met de foto van de photobooth, waar je kunt selecteren op welke sociale media je de foto's wilt delen.

PhotoBoothPoint kan ook een speciale hashtag genereren voor jouw evenement, zodat alle gedeelde foto's gemakkelijk te vinden zijn op social media. Het delen van de foto's op social media voegt een leuke interactieve dimensie toe aan jouw evenement en stelt iedereen in staat om direct te genieten van de gemaakte herinneringen.

K
L
Hoe lang kan ik de photobooth huren?
Als je een photobooth wilt huren kan dat in feite voor de gewenste periode. De verhuurperiode kan variëren, maar meestal is dit tussen de 4 uur en 2 dagen. Voor de leukste photobooths bel je gewoon naar PhotoBoothPoint.nl.
K
L
Kan ik de prints personaliseren?
Ja, het is mogelijk om de prints van een photobooth te personaliseren. Wij bieden de optie om aangepaste ontwerpen toe te passen op de fotoprints, zoals het toevoegen van een logo, tekst, datum of andere grafische elementen die passen bij jouw evenement. Dit stelt je in staat om de prints een persoonlijk tintje te geven en ze in lijn te brengen met het thema of de branding van jouw evenement.
K
L
Is er een gastenboek beschikbaar om de foto's in te plakken?
Wij bieden de optie van een gastenboek waar gasten een fotostrip kunnen plakken en een persoonlijke boodschap kunnen achterlaten.
K
L
Hoe lang duurt het voordat ik de digitale foto's ontvang?
Dit varieert per evenement, maar meestal ontvang je de foto's binnen enkele dagen na het evenement in digitale vorm en worden de extra prints, indien gewenst, direct na het maken van de foto's verstrekt.
Photobooth huren Rotterdam? PhotoboothPoint is de leverancier voor jouw fotohokje in Rotterdam