Take Down Memories

Wil je een unieke herinnering aan je beurs, feest of evenement?
De PhotoBoothPoint regelt het voor jou!

Onze Photobooths

De leukste photobooth voor elke gelegenheid

photobooth huren houtlook gradient

Photobooth houtlook

– meest populair –

De Photobooth Houtlook is – de naam zegt het al – geheel in houtlook stijl. Dankzij de tijdloze uitstraling is deze photobooth geschikt voor bijna elk feest of evenement!

photobooth met greenscreen

Greenscreen Foto

Hilarische foto’s met alle mogelijke achtergronden, dat is waar je voor kiest als je kiest voor de Photobooth Green Screen.

photobooth huren gif

Photobooth GIF

Met de Photobooth GIF kies je voor een photobooth met nét een beetje extra. Naast het maken en live printen van foto’s, kun je met deze photobooth ook interactieve GIFjes maken. GIFjes zijn grappige korte filmpjes die je gemakkelijk online kunt delen.

Photoboothpoint: de leukste photobooth voor elke gelegenheid!

De photobooth is dé nieuwe trend op evenementen, bruiloften, bedrijfsfeesten en beurzen. Wil je een photobooth huren voor jouw evenement of feest? Bij photoboothpoint.nl vind je de leukste photobooth voor elke gelegenheid!

photobooth huren beurs en evenementen

Zakelijke evenementen en merkactivatie

Photobooth huren voor zakelijke evenementen en merkactivatie? Wij bieden photobooths voor zakelijke evenementen zoals bedrijfsfeesten en beurzen. Je kunt een photobooth ook goed gebruiken voor merkactivitatie! Bovendien kun je de photobooth inzetten om op legale wijze gegevens te krijgen van bezoekers en/of bezoekers zich te laten inschrijven voor een nieuwsbrief.

Lees meer over de mogelijkheden voor zakelijke evenementen.

photobooth huren bruiloft particulieren

Feesten & Bruiloften

Photobooth huren voor feesten en bruiloften? Wil je dat jouw gasten een leuke herinnering hebben aan jouw feest of bruiloft?

Laat ze dan een grappige foto maken en ter plekke uitprinten! Met de verschillende props en filters is hilariteit gegarandeerd!

Lees meer over de mogelijkheden voor particulieren.

Wat is een photobooth?

Je hebt het misschien zelf al eens gezien op een bruiloft, feest of evenement. Een photobooth is een moderne variant op het ouderwetse fotohokje. Net als in een ouderwets fotohokje kun je met een photobooth ter plekke foto’s maken en uitprinten. Anders dan het ouderwetse fotohokje kun je met een photobooth ook gifjes maken, filters toevoegen, de foto naar jezelf e-mailen en nog veel meer! Dankzij de verschillende mogelijkheden is de photobooth naast een grappige activiteit voor bezoekers ook een goed instrument voor merkactivatie! Lees hier meer over huren van een photobooth.

Afgestemd op jouw evenement

Photoboothpoint.nl is begonnen vanuit jarenlange ervaring in de evenementenwereld. Daardoor weten wij als geen ander hoe belangrijk het is dat jouw photobooth qua uiterlijk en mogelijkheden bij jouw evenement past.

Bij photoboothpoint vind je daarom photobooths in verschillende stijlen. Toch iets anders in gedachten? Wij kunnen de photobooth ook speciaal aanpassen voor jou!

Ga naar de verschillende photobooth-pakketten.

De ideale marketingtool

Maak je bezoeker nog blijer met een persoonlijke herinnering aan jouw bruiloft, evenement of beurs. Met Photoboothpoint kan je op een leuke, spontane, vriendelijke en legale wijze gegevens verzamelen van bezoekers of ze bijvoorbeeld in laten schrijven op jouw nieuwsbrief. The Sky Is The Limit!

adventure beauty blonde hair 725255

"Wil je je gasten een blijvende herinnering meegeven? Boek dan vandaag nog een greenscreen event"

– Michel de Jong –