Photobooth huren bedrijfsfeest, bedrijfsborrel of personeelsfeest

Ben jij verantwoordelijk voor het organiseren van een bedrijfsfeest, bedrijfsborrel of personeelsfeest en ben je op zoek naar dát ene element om het feest naar een hoger niveau te tillen? Dan ben je bij Photoboothpoint aan het juiste adres: wij bieden namelijk de leukste photobooths aan door heel Nederland!

5 redenen om een photobooth in te zetten tijdens een bedrijfsfeest

Lekker ontspannen met collega’s een borreltje drinken om de zomer in te luiden, het nieuwe jaar te vieren of stil te staan bij een grote prestatie; een bedrijfsfeest is niet alleen bedoeld om mensen te bedanken, maar zorgt ook voor teambuilding. En daar kunnen onze customized photobooths zeker bij helpen!

Dit zijn 5 redenen om een photobooth van photoboothpoint in te zetten tijdens jouw bedrijfsfeest:

  1. De photobooth zorgt in combinatie met de grappige props, filters en digitale stickers voor veel hilariteit. Kom maar op met die sfeer!
  2. Iedereen – ongeacht leeftijd – vind het leuk om grappige foto’s, filmpjes of gifjes te maken.
  3. Wij bieden customized photobooths, passend bij het thema van jouw bedrijfsfeest of jouw bedrijf. Zowel het uiterlijk van de box als de props, filters en digitale stickers passen we helemaal aan naar het door jouw gewenste thema.
  4. Met een photobooth kun je live foto’s printen. Neem ze mee naar huis of hang ze in de kantine voor een blijvende herinnering aan een leuke dag. Zo wordt de zomerborrel, het kerstfeest of het jublieumfeest niet alleen geslaagd, maar onvergetelijk!
  5. Zo heb je een reden om met die ene leuke collega op de foto te gaan. 😉 
photobooth huren houtlook gradient

Photobooth houtlook

– meest populair –

De Photobooth Houtlook is – de naam zegt het al – geheel in houtlook stijl. Dankzij de tijdloze uitstraling is deze photobooth geschikt voor bijna elk feest of evenement!

photobooth met greenscreen

Greenscreen Foto

Hilarische foto’s met alle mogelijke achtergronden, dat is waar je voor kiest als je kiest voor de Photobooth Green Screen.

photobooth huren met achtergrond

Enthousiaste Host

Wil je graag dat er de hele dag iemand bij is om je gasten te begeleiden bij het gebruik van de photobooth? 

Een professionele en enthousiaste medewerker helpt je gasten dan de hele dag bij het gebruik van de photobooth. Hij of zij weet precies welke opties er allemaal zijn en hoe je de leukste foto’s krijgt!

Customized photobooth

Je kunt voor jouw bedrijfsfeest natuurlijk kiezen voor één van onze standaard photobooths. Kijk hiervoor bij de zakelijke pakketten die wij aanbieden. Maar nog leuker is het wanneer je de photobooth door ons helemaal laat aanpassen naar het thema van jouw bedrijfsfeest, of passend laat maken bij jouw bedrijf!

Hoe realiseren wij dit?

  • Of je nu een zomerborrel met strandthema organiseert of een gemaskerd bal met kerst, wij passen het uiterlijk van de photobooth aan aan jouw feest. Sombrero’s of sneeuwvlokjes? Up to you!
  • Maak gebruik van customized props, filters en digitale stickers. Helemaal afgestemd op het thema van jouw feest en jouw bedrijf, bijvoorbeeld een digitale sticker met jouw logo.
  • Foto’s met greenscreen-achtergronden. Zo opent zich een wereld vol mogelijkheden: een foto met je collega’s in de ruimte, op Hawaï, en nog veel meer. Hilariteit gegarandeerd!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Wij denken graag met je mee. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Bedrijven die je voor zijn gegaan

Amsterdam Museum
ANWB
Apollo Education Group
Bode Scholten
Co Solo
De Haagse Hogeschool
De Zon Corporatie
Destil
Ekoplaza
Gemeente Den Haag
Henco
Henkel
In Petto
ING
KingCanary