Photobooth huren Rotterdam

Organiseer jij binnenkort een feest of evenement in Rotterdam of omgeving en ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jouw gasten? Huur dan een photobooth! Wij komen op feesten en evenementen overal in Nederland, dus ook in Rotterdam!

Waarom een photobooth of fotohokje huren?

Een photobooth, fotohokje of fotozuil zorgt op elk feest of evenement voor een glimlach. Jong en oud is gek op onze fotodoos. Jongeren zijn gek op selfies en oudere mensen denken bij de photobooth aan het ouderwetse fotohokje dat vroeger in winkelcentra te vinden was. Zelfs cameraschuwe mensen houden van onze photobooth! Hoe dat komt? Omdat de nadruk ligt op plezier maken en gek doen, in plaats van op de perfecte foto! 

Photobooth huren Rotterdam bruiloft

Trouw jij binnenkort in Rotterdam of omgeving? Dan ben je vast al druk bezig met alle voorbereidingen! De fotograaf is misschien al gehuurd. Een fotograaf is natuurlijk onmisbaar op een trouwerij. Maar zelfs de beste fotograaf kan vaak niet al jouw gasten op de foto zetten. Hij of zij wil natuurlijk vooral mooie foto’s schieten van het gelukkige stel. Ook is de fotograaf vaak niet de hele dag aanwezig. Gasten die alleen ‘s avonds komen, vallen daardoor vaak buiten de boot. Het huren van een photobooth kan dan een mooie uitkomst bieden! 

Iedereen die op de foto wil, kan dankzij de photobooth op de foto gaan. En omdat foto’s maken met onze fotohokjes zo leuk is, wil iedereen dat wel! Ook leuk: omdat de fotostrips altijd twee keer worden uitgeprint, kunnen je gasten één fotostrip achterlaten in het gastenboek en één fotostrip mee naar huis nemen. Twijfel niet langer en huur nu een photobooth voor jouw bruiloft in Rotterdam!

Photobooth huren beurs Rotterdam

Sta jij binnenkort namens jouw bedrijf of organisatie op een beurs in Rotterdam of omgeving? En ben je op zoek naar een manier om bezoekers naar jouw kraam te trekken? Huur dan nu een photobooth! Ook voor zakelijke evenementen, congressen en als merkactivatie is onze photobooth ideaal! 

Wist je dat je onze photobooth ook kunt gebruiken voor marketingdoeleinden? Laat mensen hun e-mailadres invullen, zodat ze de foto’s digitaal toegestuurd krijgen. Dan kunnen zij zich gelijk inschrijven voor de nieuwsbrief! Meer hierover lees je hier.

Photobooth huren bedrijfsfeest Rotterdam

Ook op bedrijfsfeesten en personeelsfeesten in Rotterdam en omgeving is de photobooth een leuke toevoeging. Lachen samen met je collega’s is super belangrijk en met een fotohokje en grappige props van photoboothpoint.nl is hilariteit gegarandeerd! Wij komen overal in Nederland. Het maakt dus niet uit of het bedrijfsfeest plaatsvindt op jouw bedrijfslocatie op een industrieterrein, of op een feestlocatie midden in de stad!

 

photobooth huren houtlook gradient

Photobooth houtlook

– meest populair –

De Photobooth Houtlook is – de naam zegt het al – geheel in houtlook stijl. Dankzij de tijdloze uitstraling is deze photobooth geschikt voor bijna elk feest of evenement!

Wij komen naar jou toe!

Je hoeft onze photobooth niet zelf op te halen. Wanneer je een photobooth huurt bij photoboothpoint.nl, brengen wij deze naar jouw locatie in Rotterdam en omgeving. Wanneer je een offerte bij ons aanvraagt, is deze ook altijd inclusief transportkosten.

Meer informatie

Wil je meer weten over het huren van een photobooth van photoboothpoint.nl in Rotterdam en omgeving? Lees dan de pagina photobooth huren of neem direct contact met ons op. Contact opnemen is uiteraard vrijblijvend.