Photobooth huren Den Haag

Ben je op zoek naar een bijzondere activiteit voor een feest of evenement in Den Haag of omgeving? Huur dan nu een photobooth bij photoboothpoint.nl. Je kunt onze fotohokjes overal in Nederland huren, dus ook in Den Haag!

Wat en waarom een photobooth of fotohokje huren?

Een photobooth is een fotobox waarmee je foto’s kunt maken en live kunt printen. Met dank aan de grappige props, filters en digitale stickers worden de foto’s elke keer weer gek en grappig. De photobooth is een populaire vorm van entertainment die je de laatste jaren veel ziet op bruiloften, bedrijfsfeesten en andere evenementen. De reden dat de photobooth zo populair is? Omdat iedereen het leuk vindt om herinneringen te maken met vrienden, familie en collega’s! 

Photobooth huren Den Haag bruiloft

Gaan jij en jouw partner binnenkort trouwen in Den Haag of omgeving? Gefeliciteerd! Misschien heb je al wel eens een photobooth gezien op een bruiloft van vrienden of familie en ben je benieuwd of jij dit ook kunt huren voor jouw trouwerij in Den Haag. Goed nieuws, dat kan zeker! Of je nu trouwt in Het Spaansche Hof, een voormalig stadspaleis in het centrum van Den Haag, of je het ja-woord zegt met je blote voeten op het Scheveningse strand, wij brengen de photobooth graag naar je toe! 

Bovendien kun je de photobooth aanpassen naar het thema van jouw bruiloft. Een super chique box, een vintage box of een box in strandthema, alles is mogelijk! Dankzij onze customize-opties past het fotohokje altijd perfect bij jullie bruiloft!

Photobooth huren beurs Den Haag

Ook voor zakelijke evenementen en beurzen in Den Haag en omgeving kun je onze photobooths huren. Een photobooth is een echte aandachtstrekker. Bovendien kun je dankzij de verschillende ingebouwde mogelijkheden het fotohokje ook gebruiken om NAW-gegevens te achterhalen van bezoekers. Wil je graag meer inschrijvers voor jouw nieuwsbrief? In plaats van de foto’s live te printen, kun je ze ook laten sturen naar een e-mailadres. Dan kun je gelijk vragen of diegene zich met dit e-mailadres wil inschrijven voor jouw nieuwsbrief. Natuurlijk zijn onze fotoboxen zo ingericht dat dit op volledig legale wijze gebeurt, met inachtneming van de AVG. 

photobooth huren houtlook gradient

Photobooth houtlook

– meest populair –

De Photobooth Houtlook is – de naam zegt het al – geheel in houtlook stijl. Dankzij de tijdloze uitstraling is deze photobooth geschikt voor bijna elk feest of evenement!

photobooth met greenscreen

Greenscreen Foto

Hilarische foto’s met alle mogelijke achtergronden, dat is waar je voor kiest als je kiest voor de Photobooth Green Screen.

photobooth huren met achtergrond

Enthousiaste Host

Wil je graag dat er de hele dag iemand bij is om je gasten te begeleiden bij het gebruik van de photobooth? 

Een professionele en enthousiaste medewerker helpt je gasten dan de hele dag bij het gebruik van de photobooth. Hij of zij weet precies welke opties er allemaal zijn en hoe je de leukste foto’s krijgt!

Photobooth huren bedrijfsfeest Den Haag

Ook voor bedrijfsfeesten, jubileumfeesten en personeelsfeesten in Den Haag en omgeving is onze photobooth geschikt! Wist je dat lachen met collega’s heel bevorderlijk is voor een goede samenwerking? Met onze ludieke fotohokjes, inclusief gekke props, filters en digitale stickers, komt dat zeker goed! Wij brengen onze photobooth graag naar jouw bedrijf of feestlocatie in Den Haag en omgeving!

Wij komen naar jou toe!

Als je een photobooth huurt van photoboothpoint.nl dan hoef je deze niet zelf op te halen. Wij komen overal in Nederland, dus ook naar Den Haag en omgeving. Bovendien zijn onze prijzen altijd inclusief transportkosten. Je komt dus niet achteraf voor verrassingen te staan!

Meer informatie?

Heb je interesse in het huren van een photobooth in Den Haag en omgeving maar wil je eerst meer informatie? Lees dan de pagina photobooth huren of stel je vraag via ons contactformulier. Wij helpen je graag!