Photobooth cases | Gave projecten gerealiseerd door photoboothpoint.nl

Photobooth cases

Photoboothpoint is ontstaan vanuit jarenlange ervaring in de evenementenbranche. In de evenmentenbranche zagen wij dat het gebruik van de photobooth steeds populairder werd. Daarom hebben we onszelf hierin gespecialiseerd. We hebben veel mooie projecten mogen verwezenlijken: voor bruiloften, maar ook voor bedrijfsfeesten, beurzen en meer.

Photobooths voor zakelijke klanten

Voor zakelijke klanten hebben wij de photobooth meermaals mogen inzetten als een marketingtool. Wanneer we dit doen, passen we de photobooth altijd zowel qua uiterlijk (de buitenkant van de photobooth) als qua schermen/software zo aan dat het perfect past bij het betreffende merk of bedrijf. En met behulp van de enquête optie wordt de photobooth niet alleen een leuke publiekstrekker, maar ook een waardevolle manier om data te verzamelen. Meer informatie voor zakelijke klanten vind je hier.

Photobooth cases die wij gerealiseerd hebben

Hieronder vind je een aantal voorbeelden van projecten waar we met veel trots aan gewerkt hebben.

Meer informatie

Wil jij een op maat gemaakte photobooth, die perfect past bij jou merk of bedrijf? Of wil je een photobooth die naadloos opgaat in het thema van jouw feest? Kies dan voor een customized photobooth! Geen project of idee is te gek voor ons. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op om te overleggen over de mogelijkheden.

Photobooth cases