Photobooth met tijdloze uitstraling!

Photobooth

De Photobooth is dankzij de tijdloze uitstraling  geschikt voor bijna elk feest of evenement! Deze photobooth heeft een ingebouwde flitser. Daardoor zijn de foto’s altijd perfect belicht, of je de photobooth nu op een lichte of donkere locatie neerzet. En omdat je geen aparte studiolichten nodig hebt, is de photobooth ook nog eens heel compact.

Laat je gasten of bezoekers poseren met hun geliefde, met vrienden en vriendinnen, of met collega’s. Deze photobooth is perfect voor bruiloften, jubileumfeesten, personeelsfeesten en open dagen. De foto’s worden direct in tweevoud geprint, ze kunnen dus bijvoorbeeld één foto in het gastenboek plakken en één foto mee naar huis nemen. Zo hebben je gasten of bezoekers een leuke herinnering aan de dag!

 

photobooth huren classic
photobooth groep

Check direct onze speciale photoboothpakketten!

Een photobooth huren voor een speciale gelegenheid? Dan wil je natuurlijk wel helemaal goed voor de dag komen! Daarom heeft photoboothpoint speciale pakketten samengesteld voor diverse gelgenheden. Zo weet jij zeker dat je de booth kiest die helemaal aansluit bij jouw event!

Onze Photobooth Designs

Photoboothpoint.nl heeft jarenlange ervaring in de evenementenwereld. Wij begrijpen hoe belangrijk het is dat jouw photobooth qua mogelijkheden en design helemaal past bij jouw evenement. Photoboothpoint biedt daarom photobooths in verschillende stijlen. Ook kunnen we de photobooth speciaal voor jouw event aanpassen met de customized photobooth!

Maar er is meer…

Onbeperkt printen

Wist je dat je met onze photobooth onbeperkt foto’s kunt printen?

Extra opties voor de Photobooth Classic

De Photobooth Classic wordt geleverd met standaardattributen en -props. Je kunt de Photobooth Classic uitbreiden met allerlei extra opties, zoals props en achtergronden in een bepaald thema. Heb je specifieke wensen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.