Photobooth met tijdloze uitstraling!

Te gekke Photobooths

De Photobooth is dankzij de tijdloze uitstraling  geschikt voor bijna elk feest of evenement! Deze photobooth heeft een ingebouwde flitser. Daardoor zijn de foto’s altijd perfect belicht, of je de photobooth nu op een lichte of donkere locatie neerzet. En omdat je geen aparte studiolichten nodig hebt, is de photobooth ook nog eens heel compact.

Laat je gasten of bezoekers poseren met hun geliefde, met vrienden en vriendinnen, of met collega’s. Deze photobooth is perfect voor bruiloften, jubileumfeesten, personeelsfeesten en open dagen. De foto’s worden direct in tweevoud geprint, ze kunnen dus bijvoorbeeld één foto in het gastenboek plakken en één foto mee naar huis nemen. Zo hebben je gasten of bezoekers een leuke herinnering aan de dag!

 

photobooth huren classic
photobooth groep

Maar er is meer…

Onbeperkt printen

Wist je dat je met onze photobooth onbeperkt foto’s kunt printen?

Extra opties voor de Photobooth Classic

De Photobooth Classic wordt geleverd met standaardattributen en -props. Je kunt de Photobooth Classic uitbreiden met allerlei extra opties, zoals props en achtergronden in een bepaald thema. Heb je specifieke wensen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Photoboothpakketten!

Een photobooth huren voor een speciale gelegenheid? Dan wil je natuurlijk wel helemaal goed voor de dag komen! Daarom heeft photoboothpoint speciale pakketten samengesteld voor diverse gelgenheden. Zo weet jij zeker dat je de booth kiest die helemaal aansluit bij jouw event!

Basic, saai? niet met onze photobooth! Creëer een mooie en blijvende herinnering voor jou en voor je gasten met onze photobooth-pakket basic. Eigenlijk beschikt dit pakket al over alles wat je nodig hebt om je verjaardag, bruiloft of misschien wel het buurtfeest dat extraatje te geven. Tijdens je 4 uur photobooth huur kunnen jij en je gasten onbeperkt foto’s maken en printen. Wij bieden verschillende standaard fotokaders aan en een 24/7 helpdesk. Natuurlijk installeren wij de photobooth zodat jij nergens naar hoeft om te kijken en later met alle plezier kan terugkijken naar de online foto galerij.

In photobooth-pakket Populair zitten alle must-have elementen om jouw photobooth tot een groot succes te maken. Het is dan ook niet voor niets dat dit pakket het meest populair is. Bij photobooth populair bieden wij de mogelijkheid om een uniek fotokader te ontwerpen om je foto’s te voorzien van een nog persoonlijkere touch. Tijdens de 4 uur photobooth huur kunnen jij en je gasten onbeperkt foto’s maken en printen en deze gelijk naar je eigen e-mail versturen. Uiteraard krijgen jullie achteraf de online fotogalerij opgestuurd. Om de foto’s nog persoonlijker te maken krijgen jullie leuke props meegeleverd zoals hoedjes, pruiken en brillen.

Om je photobooth ervaring van alle luxe gemakken te voorzien bieden wij photobooth-pakket VIP aan. In photobooth-pakket VIP zitten alle luxe opties; van luxe achtergrond tot uniek fotokader en van leuke props tot klantenportaal. Tijdens de 6 uur photoboothhuur kunnen jij en je gasten onbeperkt foto’s en gif’jes maken om de dag vast te leggen. En om het nog een extra luxe touch te geven leveren we bij de photobooth een rode loper en paaltjes zodat je gasten als echte sterren op de foto kunnen.

Geweldige Photobooth Designs

Photoboothpoint.nl heeft jarenlange ervaring in de evenementenwereld. Wij begrijpen hoe belangrijk het is dat jouw photobooth qua mogelijkheden en design helemaal past bij jouw evenement. Photoboothpoint biedt daarom photobooths in verschillende stijlen. Ook kunnen we de photobooth speciaal voor jouw event aanpassen met de customized photobooth!