Photobooth huren Utrecht

Organiseer jij binnenkort een feest of evenement in Utrecht en ben je op zoek naar een leuke activiteit voor jouw gasten? Huur dan een photobooth! Wij brengen onze photobooths overal in Nederland, dus ook in Utrecht en omgeving.

Wat is een photobooth, fotohokje of fotozuil?

Een photobooth, fotohokje of fotozuil is een populaire vorm van entertainment op allerlei soorten feesten en evenementen. Een photobooth zorgt voor hilariteit en geeft jouw gasten een tastbare herinnering aan jouw feest of evenement. Met de photobooth kun je ter plekke grappige foto’s maken en uitprinten. Daarnaast kun je gifjes maken, filters toevoegen, de foto naar jezelf e-mailen en meer!

Photobooth huren Utrecht bruiloft

Zeg jij binnenkort het ja-woord in Utrecht of omgeving? Of je nu gaat trouwen in het sprookjesachtige Kasteel de Haar of gewoon in je eigen achtertuin, met de photobooth maak je jouw trouwerij extra bijzonder! Ben je ceremoniemeester of getuige op een trouwerij in Utrecht? Verras het toekomstige echtpaar door een fotohokje te huren! 

Wist je dat je onze fotohokjes helemaal kunt aanpassen naar het thema of de sfeer van jullie bruiloft? Jullie bruiloft is bijzonder, dus is onze photobooth dat ook! Daarom bieden wij de meest unieke photobooth voor jouw bruiloft in Utrecht. Meer over de costumize-opties van onze photobooths.

Photobooth huren Utrecht beurs

Je kunt de photobooth ook inzetten op zakelijke evenementen, congressen en beurzen in Utrecht en omgeving. Het fotohokje is een goede manier om bezoekers en klanten te betrekken bij jouw merk of bedrijf. Sta jij binnenkort namens jouw bedrijf of organisatie op een beurs in Utrecht? Huur dan nu een photobooth! 

photobooth huren houtlook gradient

Photobooth houtlook

– meest populair –

De Photobooth Houtlook is – de naam zegt het al – geheel in houtlook stijl. Dankzij de tijdloze uitstraling is deze photobooth geschikt voor bijna elk feest of evenement!

photobooth met greenscreen

Greenscreen Foto

Hilarische foto’s met alle mogelijke achtergronden, dat is waar je voor kiest als je kiest voor de Photobooth Green Screen.

photobooth huren met achtergrond

Enthousiaste Host

Wil je graag dat er de hele dag iemand bij is om je gasten te begeleiden bij het gebruik van de photobooth? 

Een professionele en enthousiaste medewerker helpt je gasten dan de hele dag bij het gebruik van de photobooth. Hij of zij weet precies welke opties er allemaal zijn en hoe je de leukste foto’s krijgt!

Photobooth huren Utrecht bedrijfsfeest

Ook voor bedrijfsfeesten, jubileumfeesten en personeelsfeesten in Utrecht en omgeving is het huren van een photobooth een echte aanrader. Het fotohokje zorgt zeker weten voor een grote glimlach op de gezichten van jouw collega’s. Of het bedrijfsfeest nu plaatsvindt binnen jouw eigen bedrijf, of op een bijzondere feestlocatie maakt niet uit. Je kunt de photobooth overal in Utrecht en omgeving huren. 

Wij komen naar jou toe!

Je hoeft de photobooth niet zelf op te halen. Waar je de photobooth ook wilt huren in Utrecht en omgeving, wij komen naar jou toe! Wanneer je een offerte aanvraagt, krijg je van ons een totaalprijs. Dit is dus inclusief transportkosten!  

Meer informatie

Wil je meer informatie over het huren van een photobooth in Utrecht en omgeving? Lees dan de pagina photobooth huren of neem direct vrijblijvend contact met ons op. Wij beantwoorden jouw vragen graag!