Een photobooth huren voor zakelijke evenementen

Beurzen

Bedrijfsfeesten

Merkactivatie

Aandacht & herinnering

Een photobooth is erg geschikt voor bedrijfsfeesten, beurzen, als merkactivatie en op verschillende andere zakelijke evenementen. Met een photobooth trek je bezoekers naar jouw kraam en met verschillende ingebouwde mogelijkheden kun je een photobooth ook gebruiken om (op legale wijze) gegevens te achterhalen van bezoekers. Denk hierbij aan het laten invullen van het e-mailadres. De photobooth is daarmee niet enkel een grappige activiteit voor bezoekers, maar ook een waardevol marketinginstrument.

photobooth beursstand kerstsfeer

Photobooth huren voor een ludieke beursactie

Je bent zelf vast weleens op een beurs geweest waar je het na een half uurtje wel zo’n beetje gezien had. Je krijgt wat flyers en pennen van verschillende bedrijven die je netjes in je tas stopt en waarmee je daarna nooit meer wat doet. Eigenlijk verveel je je. Waarom? Omdat er niets leuks en actiefs te doen is!

Wil jij het zelf anders doen? Ben je op zoek naar een ludieke beursactie die bezoekers naar jouw kraam trekt en mensen echt iets leuks te doen geeft? Dan ben je bij photoboothpoint aan het juiste adres! Dankzij de photobooth kunnen bezoekers op interactieve wijze in contact komen met jouw bedrijf of merk. De photobooth is daarbij aan te passen in de kleuren van jouw merk en je kunt gebruikmaken van filters en/of digitale stickers die passen bij jouw merk en logo. Klik hier voor de mogelijkheden die wij bieden voor photobooth huren beurs. 

Photobooth huren voor merkactivatie en een goede klantbeleving

Merkactivatie en klantbeleving: het zijn twee woorden die op dit moment booming zijn in de marketingwereld. Waarom? Tegenwoordig is zoveel online te regelen, dat veel klanten een extra stimulans nodig hebben om naar een fysieke winkel of kantoorpand te gaan. Het wordt daarom steeds belangrijker om de klant of bezoeker te prikkelen. Eén manier om dat te doen is door het inzetten van een photobooth. Dit is een ludieke manier om klanten naar jouw winkel of bedrijf te trekken. Je kunt de photobooth bovendien gebruiken als een slimme marketingtool. Ook hierbij geldt dat de photobooth is aan te passen naar de kleuren en thema’s die passen bij jouw winkel of bedrijf.
Klik hier voor de mogelijkheden die wij bieden voor een photobooth huren merkactivatie.

photobooth huren beurs
photobooth als marketinginstrument

Photobooth als marketinginstrument

De photobooth is niet enkel een leuke, ludieke manier om bezoekers te trekken, het is ook een goede marketingtool. Door de foto’s direct uit te printen, nemen je bezoekers een tastbare herinnering mee met daarop bijvoorbeeld het logo van jouw bedrijf of merk. Daarnaast kun je de photobooth ook goed inzetten voor het op legale wijze verzamelen van gegevens van bezoekers. Zo kun je bezoekers vragen hun e-mailadres in te vullen, zodat ze de foto’s digitaal toegestuurd krijgen. Daarbij vraag je dan direct of mensen zich willen inschrijven voor jouw nieuwsbrief. Uiteraard is het systeem zo ingericht dat de gegevens helemaal volgens de regels van de GDRP en de AVG worden opgevraagd en verzameld.

Photobooth huren voor bedrijfsfeest

Ook voor een bedrijfsfeest of personeelsfeest is een photobooth van photoboothpoint erg geschikt! Of het nu gaat om een kerstfeest in fout-is-goud-thema, of een jubileumfeest voor het 25-jarig bestaan van jouw bedrijf: met photoboothpoint maak je samen met je collega’s grappige foto’s in het thema van het feest. Een te gekke activiteit op het feest zelf én een leuke herinnering om achteraf op de koelkast te hangen. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om de foto’s achteraf digitaal te ontvangen, die je dan weer kunt gebruiken voor marketingdoeleinden, zoals een blogpost of een socialmediabericht. Klik hier voor de mogelijkheden die wij bieden voor photobooth huren bedrijfsfeest.

photobooth huren beurs

Photobooth huren voor overige zakelijke evenementen

Heb jij nog een ander soort zakelijk evenement waarvoor je een photobooth wilt huren? Wij denken graag met je mee. Klik hier om te zien welke zakelijke pakketten wij aanbieden of neem contact met ons op om meer mogelijkheden te bespreken.

Bedrijven die je voor zijn gegaan

Amsterdam Museum
ANWB
Apollo Education Group
Bode Scholten
Co Solo
De Haagse Hogeschool
De Zon Corporatie
Destil
Ekoplaza
Gemeente Den Haag
Henco
Henkel
In Petto
ING
KingCanary