Photobooth huren voor je bruiloft

Take down memories

Een photobooth huren voor je bruiloft? Het is bijna zover: de grote dag! Ook wel ‘de mooiste dag van je leven’ genoemd. Een geweldige dag, waar jullie mooie herinneringen aan over willen houden! Naast dat jullie zelf een leuke dag willen hebben, is het natuurlijk enorm belangrijk dat jullie gasten het naar hun zin hebben. Hoe zorg je ervoor dat je gasten plezier hebben op de dag zelf én dat ze een leuke herinnering mee naar huis kunnen nemen? Een goede manier om dit te doen is een photobooth huren voor je bruiloft!

Op deze pagina vind je alle informatie voor het huren van een photobooth voor je bruiloft of trouwfeest:

 

Speciale photobooth bruiloft pakket!

Een photobooth huren voor je bruiloft? Dan wil je natuurlijk wel helemaal goed voor de dag komen! Daarom heeft photoboothpoint een speciaal pakket samengesteld voor jouw bruiloft. Zo weet jij zeker dat je de juist booth kiest voor een bruiloft of trouwfeest!

#1 Photobooth verhuur trouwfeesten

Gaan jullie bijna trouwen en zijn jullie op zoek naar een leuk extraatje om de gasten te vermaken? Dan is een photobooth huren een goed idee! Een photobooth is leuk voor jullie als bruidspaar en voor jullie gasten. De foto’s vormen een tastbare herinnering aan jullie speciale dag! Ook over 50 jaar kunnen jullie nog steeds genieten van deze hilarische foto’s!

Eén fotostrip voor jullie – één voor jullie gasten

Met de photobooth maak je op eenvoudige wijze meerdere foto’s. De fotostrips worden meteen dubbel geprint, zo kunnen je gasten bijvoorbeeld één fotostrip in jullie gastenboek plakken en één fotostrip meenemen als bedankje. Dan hebben niet alleen jullie, maar ook je gasten een tastbare herinnering aan de bruiloft.|

De photobooth – een echte hit!

De photobooth gaat zeker weten een hit zijn op jullie mooie dag. De ervaring leert dat als er eenmaal één schaap over de dam, de rest van de schapen gauw volgen. Met andere woorden, nadat de eerste gasten grappige foto’s hebben gemaakt, wordt het al gauw dringen voor de photobooth! Zelfs mensen die normaal cameraschuw zijn, vinden de photobooth leuk!

Hoe later, hoe gekker!

De photobooth van photoboothpoint.nl huur je een hele dag. Jij en je gasten kunnen dus tijdens de receptie, direct na het ja-woord of tijdens het feest foto’s maken. Je zult zien dat hoe later het wordt, hoe meer drankjes mensen op hebben, hoe losser je gasten worden en hoe gekker de foto’s.

8 redenen voor het huren van een fotobooth op je bruiloft

 1. De photobooth zorgt in combinatie met grappige props, filters en digitale stickers voor een glimlach op de gezichten van de bruiloftsgasten. Bovendien maak je naast foto’s ook makkelijk grappige filmpjes en gifjes.
 2. Jong en oud vindt het leuk om foto’s te maken met de photobooth. De photobooth is dan ook een leuke manier om kinderen te vermaken op jullie bruiloft of trouwfeest.
 3. Een veelgehoord probleem bij bruiloften is dat de fotograaf niet alle gasten op de foto heeft gezet. Dat kan natuurlijk gebeuren! De fotograaf kan niet overal tegelijk zijn en wordt meestal maar voor een paar uurtjes ingehuurd. Bovendien wil hij of zij natuurlijk vooral het bruidspaar op de foto’s zetten! Wil je toch zeker weten dat alle gasten een leuke herinnering hebben aan jullie mooie dag? Dan is een photobooth een hele goede optie!
 4. Wanneer je ’s avonds op het feest meer gasten hebt uitgenodigd dan overdag tijdens de ceremonie en je de fotograaf alleen overdag laat komen, dan is de photobooth een goede manier om toch van al je gasten een leuk kiekje te hebben!
 5. Ook mensen die cameraschuw zijn vinden het vaak leuk om foto’s te maken met de photobooth! Zij voelen zich voor de photobooth beter op hun gemak dan bij een fotograaf. De nadruk ligt meer op plezier dan op mooi op de foto staan. Bovendien hoeft de foto niet in één keer goed te zijn. Met de photobooth kunnen gasten lekker hun tijd nemen en alleen de leukste foto’s afdrukken!
 6. Met de photobooth print je de foto’s live. Je kunt de fotostrips bovendien meerdere keren uitprinten. Geef je gasten een uniek bedankje mee én bewaar een strip voor jullie zelf. Ook leuk: laat de gasten de fotostrip inplakken in het gastenboek!
 7. Met een customized photobooth van Photoboothpoint zorg je ervoor dat de photobooth perfect past bij het thema van jullie trouwfeest of de sfeer van jullie bruiloft.
 8. Wij bieden bovendien de mogelijkheid om gebruik te maken van een host. Hij of zij helpt de gasten bij het gebruiken van de verschillende mogelijkheden van de photobooth.

Wist je dat…

photobooth huren houtlook gradient

Photobooth houtlook

– meest populair –

De Photobooth Houtlook de meest populaire photobooth is, geheel in houtlook stijl. Dankzij de tijdloze uitstraling is deze photobooth geschikt voor bijna elk feest of evenement!

werkwijze photoboothpoint

Online Gallery

Jouw gasten hun foto’s direct online kunnen bekijken en op hun eigen telefoon kunnen opslaan? Kies dan voor de optie ‘Website upload’. Alle foto’s die je in de photobooth maakt, upload je dan gelijk naar jouw eigen website.

photobooth huren gif

Photobooth GIF

Met de Photobooth GIF kies je voor een photobooth met nét een beetje extra. Naast het maken en live printen van foto’s, kun je met deze photobooth ook interactieve GIFjes maken. GIFjes zijn grappige korte filmpjes die je gemakkelijk online kunt delen.

Customized fotohokje speciaal voor jouw bruiloft of trouwfeest

Voor jouw bruiloft of feest kun je kiezen uit één van onze standaard photobooths. Kijk hiervoor bij de verschillende photobooth-pakketten die wij aanbieden voor particulieren. Maar nóg leuker is het natuurlijk wanneer je de photobooth door ons helemaal laat aanpassen naar het thema van jouw trouwfeest!

Zo realiseren wij een photobooth in het thema van jullie bruiloft of trouwfeest

 • Bij ons kun je een photobooth huren in het thema van jullie bruiloft of trouwfeest. We passen speciaal voor jullie, het uiterlijk van de photobooth aan. De namen van het gelukkige stel op de photobooth plaatsen is ook geen probleem.
 • Wij bieden verschillende props, filters en digitale stickers. Ook deze passen we aan naar het thema of de sfeer van jullie bruiloft of trouwfeest.
 • Daarnaast kun je verschillende kaders om de foto plaatsen. Hiervoor maken we bijvoorbeeld gebruik van jullie trouwkaart.

Photobooth trouwfeest | Photobooth huren voor je bruiloft

Verras het bruidspaar met een photobooth

Ben je ceremoniemeester, bruidsmeisje of ‘best man’ en wil je het toekomstige echtpaar verrassen op hun bijzondere dag? Huur dan een photobooth bij photoboothpoint.nl!

3 redenen waarom een photobooth huren het ultieme cadeau is voor een bruiloft of trouwfeest:

 • Je geeft niet alleen een leuk cadeau aan het bruidspaar, maar ook aan de gasten, die plezier hebben tijdens het maken van de foto’s en een fotostrip als bedankje kunnen meenemen naar huis.
 • Als je er een gastenboek bij geeft, kunnen gasten een foto en een berichtje achterlaten. Het bruidspaar heeft dan direct een tastbare herinnering aan de mooie dag.
 • Een photobooth is een origineel cadeau: het koppel verwacht dit waarschijnlijk helemaal niet! Uiteraard houden wij deze verrassing graag voor je geheim.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij denken graag met je mee! Neem vandaag nog contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.