Photobooth beurs

Photobooth huren voor je beursstand, een ludieke beursactie

Ben je op zoek naar een ludieke beursactie om bezoekers naar jouw beursstand te trekken? Dan is een photobooth dé manier. Iedereen vindt het leuk om gekke foto’s te maken. Je zult dan ook zien dat de photobooth werkt als een magneet: als eenmaal de eerste bezoeker over de streep is, trekt het gelach en gegiechel vanzelf een hoop meer bezoekers naar jouw stand!

De ultieme merkbeleving!

Bij PhotoBoothPoint gaan we veel verder dan het plaatsen van een logo’tje. Wij customizen de photobooth volledig zodat deze helemaal past bij jouw branding! Van cover, tot scherm, tot prints, tot e-mails, alles laten we 100% aansluiten bij jouw bedrijf, dienst of product!
Check hier de mogelijkheden van jouw customized photobooth!

 

Waarom een photobooth als beursactie?

Zoals gezegd is een photobooth een echte publiekstrekker. Beursbezoekers willen graag vermaakt worden en dat lukt zeker met de photobooth. Heb je de aandacht van de bezoeker? Grijp die kans dan om in gesprek te gaan over jouw bedrijf of merk.

Onbeperkt foto's en prints

Volledig GDRP en AVG proof

Op- en afbouw regelen wij voor je!

}

Géén tijdslimiet, gehele dag huren!

Verbeteren de merkbeleving op je beursstand:

  •  Publiekstrekker – omdat er iets te beleven is trek je mensen aan,
  •  Amusement – mensen willen vermaakt worden,
  •  Giveaway – een unieke fotostrip helemaal in jullie huisstijl,
  •  Leads – verzamel e-mailadressen in ruil voor een mooie herinnering.

PhotoboothPoint op je beursstand

PhotoboothPoint is veel te gast op beurzen door heel Europa. Een photobooth kan je voor verschillende doeleinden inzetten. We informeren je graag over de mogelijkheden! Onderstaand een kleine greep uit onze beursprojecten.

De beste photobooth ervaring!

Foto’s direct printen en/of uploaden naar social media

Laat bezoekers direct een foto printen en mee naar huis nemen. De foto eindigt op de koelkast en vormt zo een continue, positieve herinnering aan jouw merk.

En/of laat bezoekers de foto’s met behulp van de social media iPad gelijk uploaden op hun Facebookpagina, Twitterpagina of op Pinterest. Op deze manier bereik je zelfs mensen die níet op de beurs aanwezig waren!

Volledig customized photobooth – passend bij jouw bedrijf of merk

Wij kunnen de photobooth zo aanpassen dat deze perfect past bij de stijl van jouw merk of bedrijf. Zowel het uiterlijk van de box, als de props, filters en digitale stickers kunnen wij aanpassen naar jouw wensen! Het uiterlijk van de photobooth toveren we bijvoorbeeld om naar de kleuren van jouw merk en je kunt jouw logo laten printen op elke foto. Kijk snel welke zakelijke pakketten wij aanbieden, of neem contact met ons op om te spreken over de mogelijkheden.

>>> Check hier hoe we de photobooth volledig customizen voor de beste merkbeleving!

De photobooth als marketingtool

Wanneer je de photobooth inzet als beursactie, vormt deze naast een publiekstrekker ook een waardevol marketinginstrument. Je kunt de photobooth namelijk ook inzetten om informatie te verzamelen van je bezoekers, zoals NAW-gegevens. Ook kun je bezoekers vragen hun e-mailadres in te vullen, zodat ze de foto’s digitaal toegestuurd krijgen. Daarbij kun je dan direct vragen of mensen zich willen inschrijven voor jouw nieuwsbrief.

Goed om te weten: uiteraard is ons systeem is zo ingericht dat het opvragen en verzamelen van de gegevens volledig volgens de regels van de GDRP en AVG gebeurt.

Laat bezoekers een enquête invullen

Daarnaast is het mogelijk om gasten een korte enquête te laten invullen, voordat ze de foto’s kunnen uitprinten of uploaden. Dit is een goede manier om meer te weten te komen over jouw potentiële klanten!

h

Maak het spannend met een loterij!

Wil je een spannend element toevoegen? Kies dan voor de loterij-optie. Dit is een unieke functie in onze photobooths. Je kunt hierbij instellen dat één in de zoveel mensen die een foto maakt uitgekozen wordt als winnaar. Het scherm toont dat hij of zij heeft gewonnen en wat zijn of haar prijs is!

Meer informatie?

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van een photobooth als beursactie? Wij denken graag met je mee! Neem vandaag nog contact met ons op om een offerte aan te vragen of een afspraak in te plannen.

Bedrijven die je voor zijn gegaan

Amsterdam Museum
ANWB
Apollo Education Group
Bode Scholten
Co Solo
De Haagse Hogeschool
De Zon Corporatie
Destil
Ekoplaza
Gemeente Den Haag
Henco
Henkel
In Petto
ING
KingCanary